Кастрене на дървета

УВАЖАЕМИ, ПОСЕТИТЕЛИ СТРАНИЦАТА Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЛЕНИЕ!

Фирмата е специализирана в рязането и кастренето на сухи и опасни дървета. Разполагаме с професионална техника и опит за да извър-шим работата срочно и качествено.
С годините сме натрупали необходимия опит за премахването на опасните дървета в градски условия, съобразявайки се с инфра-структурата на града. При недостъпните за автомеханизация места, дърветата се премахват или кастрят от алпинисти.
Кастренето на дърветата е хубаво да се прави през пролетта или късно есента, когато вегетацията по дърветата е спряла. Прави се с цел да се подобри развитието на растението.
Хубаво е това да става ежегодно, тъй като всяка година израстват нови и нови клони, които с времето биха могли да натежат на корона-та или да започнат един по един да се прекършват от вятъра или тяхното преплитане.
Ние предлагаме следните специализирани услуги по кастрене на дървета:
1. Кастрене на клони;
2. Оформяне на дървета;
3. Просветляване на короните;
4. Премахване на опасни клони;
5. Отстраняване на сухи и загнили клони;
6. Основна резитба;
7. Извозване на отпадъчният материал на лицензирано сметище.
Ценобразуването на услугата се образува след първоначален безплатен оглед от специалист и изготвяне на оферта(прдложение) към клиента. След това се уточнява и срока на изпълнение. Заплащанете се извършва след издаване на фактура - платима в брой или по банка. В зависимост от обема на работа може да има и капариране на част от стойността на фактурата.
Фото галерия
Видео галерия
продукти
механизация под наем
всичко за дърветата
Alvers Commerce - Всички права запазени
2023